Od hrupa jih samo boli glava

Lahko KRIČITE NA VES GLAS, pa boste morda le koga prestrašili. Raje vas vodimo skozi proces ‘ravno prav, ob ravno pravem času in na ravno pravem mestu’. Ni vam treba kupiti vinograda, če si zaželite kozarec vrhunskega vina. Ne zapravljajte denarja za TV oglase, če lahko vse poveste v enem tvitu x-u. Raje se približajte svojim strankam in bodo slišale, tudi če boste šepetali. Ravno prav je ravno prav.
(Med zgornje vrstice pa smo zakodirali namig, da vam želimo pomagati dosegati cilje, da verjamemo v partnerske odnose, win-win & wink-wink, poštenje in vrednote, ki jim sledimo.).

VREDNOTE, KI JIM SLEDIMO?

Sodelovanje
Hecno, ne? Da pri debati o sodelovanju le-to posebej omenimo. Presenetilo bi vas, kolikokrat smo se srečali z naročniki, ki bi kupili banane, plačali in odšli. Žal nismo špecerija. Da bi vam pomagali, nam morate pomagati najprej vi. Nič strašnega, vse vam bomo razložili v prvih petih minutah.

Zaupanje
Verjamemo, da naredite vse, da bi bili vaši izdelki vrhunski, storitve popolne in kupci srečni. Tako. Zdaj pa upamo, da boste tudi vi to verjeli nam. Ker ko bomo verjeli in storili vse, nas nič ne ustavi. Niti poledica, na kateri morda kdaj za trenutek spodrsne. Ali nerodno uporabljena metafora.

Perfekcionizem
No ja, šlamparije nas res včasih zabolijo. Ampak kdaj drugič pa perfektno razumemo, da je hitrost najboljša brzina, in da je bolje najprej narediti, potem pa skočiti. Od veselja v zrak.

Profesionalnost
Ja. Vselej. Tudi. Ko. Je. Res. Samoumevna.

Kreativnost
Pa ne govorimo o roza bananah, hahaha naslovih in ikebanah na obcestnih plakatih. Kreativnost je način razmišljanja, dela in življenja. Vseh, ki smo zraven. Povsod, kjer smo. Verjamemo, da tudi vi verjamete, da je z dobro idejo marsikaj lažje.
Pa če je naša ali vaša.

Prilagodljivost
Ja, lahko naredimo logotip večji. Kadarkoli. Tudi zelo hitro.
Pa še to in ono in prilagojeni smo na vse izzive in prilagodljivi vsem pozivom.

Preprostost
Manj je več.