Pogoji uporabe in druge pomembne informacije

SPLETNA STRAN WWW.POANTA.SI IN VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.poanta.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Poanta d.o.o. in je informativne narave. Včasih je količina informacij prevelika, zato svetujemo zmerno uporabo. Ta navodila lahko preberete večkrat na dan.

Omejena odgovornost

Poanta d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.poanta.si/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vselej se trudimo za pravilnost informacij in njihov čim manjši vpliv na vaše počutje, na okolje in količino toplogrednih plinov ter na gibanje tečajev cen kikirikija na svetovnih borzah. Poanta d.o.o. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb. Seveda je to v praksi preveč zamudno, zato tega v resnici ne počnemo, če pa kaj spremenimo, pa najraje spreminjamo na bolje. Trudimo se, da odstranjujemo neprijetne intertnetne škrate, ki mešajo in izpuščajo črke, če nam pri tem pomagate, pa vas tudi nagradimo. Če torej na naši strani najdete kakšno napako, nas obvestite na anpaka@poanta.si in čaka vas zelo simbolična nagrada; ampak ne zdaj ves delovni čas preživeti v iskanju napak na naši strani, ker smo bili še kar pedantni in jih res ni veliko. Včasih na stran napišemo tudi kaj zelo zanimivega in informativnega, ampak vse težje ločimo med tem, kaj je koristno, in kaj je zgolj smešno. Tudi za te dileme se opravičujemo in ne prevzemamo nobene odgovornosti. Sploh.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.poanta.si/ za svojo osebno uporabo (v mejah etičnih pravil in sprejemljivih načinov obnašanja in rokovanja z vsebinami), pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena. Če bi radi iz vsebine strani napisali knjigo ali disertacijo, pa se obrnite na nas in z veseljem bomo prisluhnili vaši ideji. Sploh radi poslušamo odlične ideje in jih z veseljem obračamo v krasne projekte. Enivejs, povejte, kako vam lahko pomagamo.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh http://www.poanta.si/, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo. Z vpisom elektronskega naslova na našo mailing listo boste morda občasno prejemali naš novičnik ter občasna obvestila o izrednih dogodkih. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR — General Data Protection Regulation). Poanta d.o.o. bo vaše osebne podatke uporabljala zgolj v namene, za katere ste dali privolitev. Ob prijavi na novičnik (newsletter) beležimo naslednje osebne podatke: ime, priimek, spol, elektronski naslov. Baza se hrani na strežnikih, ki se fizično nahajajo na ozemlju republike Slovenije, med pošiljanjem pa se izvozi v Združene države Amerike, kjer so doma strežniki MailChimpa. Splošni pogoji uporabe in skrbi za bazo podatkov pri podjetju MailChimp so na voljo tukaj.
Kadarkoli se lahko odjavite iz seznama naročnikov s klikom na povezavo “odjavite se s seznama”, ki je v vsakem novičniku poslan na vaš e-mail naslov. Kadarkoli lahko zahtevate izbris podatkov tudi preko elektronskega sporočila, ki ga pošljete na info@poanta.si.

Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.

Iz tega dela splošnih pogojev se ne hecamo.

Ostale pomembne informacije

Poanta pomeni smisel, bistvo, namen. V finalu lige prvakov bosta igrala najboljša kluba iz vseh krogov predtekmovanj. Ponavadi imata precej velik proračun za nakup igralcev. In malic zanje. Večina bele barve na naši spletni strani je narejena s kombinacijo 100-odstotnih svetlobnih odtenkov rdeče, zelene in modre barve. Črna je reprezentacija odstotnosti taistih odtenkov svetlobe. Ko zapuščate restavracijo, vedno poglejte, če ni za vami na mizi ostala denarnica ali kakšna druga pomembna stvar. Pri prečkanju ceste poglejte levo-desno-levo, na cesto stopite šele, če niste videli ničesar nevarnega. Volite. Uporabljajte zobno nitko. Veliko spite. In sanjajte lepe stvari. Vse to so seveda zgolj namigi, čeprav morda zvenijo kot ukazi. Ampak ker na koncu stavkov nismo uporabili klicaja, vam je verjetno jasno, da ne ukazujemo. Lepo se imejte. Začnite ponovno brati na vrhu strani.

Ob izdelavi te internetne strani ni bila poškodovana nobena banana.

Za dodatna vprašanja: info@poanta.si